Wil je je woning gaan verkopen, dan is het belangrijk een mooie presentatie te maken. Het draait daarbij allemaal om “verleiding” én een goed “buikgevoel”!

Karakter, mooie zichtlijnen, licht, ruimte en een aantrekkelijke sfeer nodigen belangstellenden uit je woning te bezichtigen. Het moment om belangstellenden de sfeer daadwerkelijk te laten “proeven”. Een goed verzorgde woning en een makelaar die de mogelijkheden van de woning laat zien zorgen ervoor dat de kans op aankoop aanzienlijk vergroot wordt. Een goed advies, de juiste fotografie en indien nodig meubel- en accessoire verhuur helpen hierbij.

Ria ontzorgt je in het gehele traject. Waarom zou u het niet doen?

Stel je wilt iets verkopen, bijvoorbeeld via Marktplaats. Hoe presenteer je dan jouw product?

Toch wel even de stoffer erover halen, een beetje oppoetsen, neerzetten op een plek met een leuke achtergrond voor een goede presentatie, kastjes leeggehaald, etc. etc. Ga je ook zo om met jouw woning of bedrijf?

Als verkoopstylist help ik je om ook van jouw woning of bedrijf een verzorgde presentatie te maken. Een presentatie die de interesse opwekt en zoekers uitnodigt nog eens goed naar jouw woning/ bedrijf te kijken en zelfs te bezoeken.

Is het wel JOUW woning?

Op het moment dat je de woning te koop of voor verhuur aanbiedt, ga je afstand nemen van de woning. Je kiest voor een andere locatie, een nieuwe woning waar je een nieuw “thuis” wilt creëren. Op dat moment wordt je huidige woning openbaar, voor iedereen toegankelijk. Laat dat ook blijken uit de wijze waarop je jouw woning naar anderen laat zien, dus de presentatie van je woning.

Advies: maak werk van je woning. Zorg dat de woning zich goed kan presenteren en maak dan pas foto’s. Dus opruimen, zaken die niet direct nodig zijn alvast inpakken, klusjes afwerken, etc. Een goede presentatie zorgt voor zichtbaarheid, wekt interesse met als resultaat een woning die zich onderscheid van anderen, die het karakter en de positieve eigenschappen van de woning laat zien. Hierdoor wordt jouw woning eerder geselecteerd, waarna een bezichtiging volgt. Een bezichtiging maakt de kans op verkoop al weer veel groter.Jij bent opdrachtgever, maar een makelaar kan niet zonder uw hulp. Verkoop uw woning met liefde en u verdiend dat in waarde weer terug.

Ridesign geeft advies hoe je jouw woning beter presenteert. Daarna kun je vaak zelf aan de slag of ondersteunt Ridesign je daarbij. Is de woning op orde, dan worden er foto’s gemaakt en kun je kiezen voor extra diensten als een eigen website, een eigen raambord en/ of flyers om jouw woning onder de aandacht te brengen in de naaste omgeving.

Vastgoedstyling is er voor als je je woning wilt verkopen, wilt verhuren of als de woning al (lange tijd) te koop staat. Zorg dat jouw woning een goede 1e indruk maakt!