Als makelaar staat u voor de uitdaging een goede marketing op te zetten voor een woning. Dat is niet altijd eenvoudig. Een woning kan op een slecht locatie liggen, er is een overdaad aan meubels en spullen in huis, de woning is slecht onderhouden, de wanden zijn in felle kleuren geschilderd, noem maar op. Het is dan moeilijk om mooie foto’s te (laten) maken die de sterke punten van de woning goed in beeld brengen.

Als professioneel vastgoedstylist ondersteun ik u als specialist in de vastgoedmarkt om tot een succesvolle verkoop te komen. Ik begeleid verkopers door ze bewust te maken hoe een woning zichzelf kan presenteren, door met aandacht en zorg de woning te restylen. Het resultaat zal zijn dat er goede foto’s gemaakt kunnen worden, waarbij de karakteristieke kenmerken van de woning in beeld worden gebracht. De woning zal zich onderscheiden van andere te koop staande woningen, eerder geselecteerd worden voor een bezichtiging en daardoor beter en sneller verkocht worden.

Om dit resultaat te verkrijgen bied ik u een prettige en intensieve samenwerking aan. Ridesign biedt u styling in combinatie met vastgoedfotografie voor een optimaal resultaat. Tijdens het eerste gesprek kan tevens de woning opgemeten worden volgens de NEN2580 norm en kan er een Floorplanner plattegrond gemaakt worden. Ridesign is aangesloten bij het Dienstencentrum van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten: “123Verkocht”. Het Dienstencentrum biedt ondersteuning in meubelverhuur, accessoire verhuur en speciale diensten voor de samenwerking met makelaars. Voor meer informatie verwijs ik u naar de website: http://www.123verkocht.info/

Wilt u kennismaken met Ridesign? Bel of mail om een afspraak te maken.

Ria Bernards, info@ridesign.nl, mob. 06 20194729

Ridesign Interieurdesign & Vastgoedpresentatie