Ridesign staat voor kwaliteit. Om dit te onderstrepen ben ik aangesloten bij de onderstaande verenigingen:

Ridesign-LNV
Landelijk Netwerk Verkoopstylisten: Het doel van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten is klanten te helpen bij het vinden van professionele gecertificeerde LNV Verkoopstylisten en deze LNV Verkoopstylisten te helpen bij het vinden van klanten.

LNV Verkoopstylisten zijn lid van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten. Zij zijn onafhankelijk en voeren hun bedrijf als zelfstandig ondernemer en onder eigen verantwoordelijkheid.

Ridesign-lids-bns
Beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten: BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan. Die styling niet zien als uit de hand gelopen hobby, maar als erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen om die kennis te vergroten. BNS Crisp draagt daar aan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten.

Ridesign-123-Verkocht
1-2-3 Verkocht: 1-2-3 Verkocht is een onderdeel van The Staging Company, een organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in marketing, reclame en de verkoop van woningen. De doelstelling van 1-2-3 Verkocht is simpelweg uw woning(en) beter en sneller te verkopen.