Heeft uw bedrijf een nieuwe “look” nodig? Wilt u dat uw bedrijf uitstraalt waar u voor staat?

Wilt u een bewuste keuze maken voor een duurzame inrichting?

Ria adviseert en begeleidt u bij het vormgeven van een interieur dat uw imago uitdraagt en uw medewerkers een inspirerende en fijne werkplek biedt. Bij de keuzes voor het interieur wordt waar mogelijk een advies gegeven voor duurzame materialen die zorgen voor een gezonde en maatschappelijk verantwoorde werkomgeving, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Samen gaan wij aan de slag om milieubewuste keuzes te maken, door te kiezen voor goede kwalitatieve producten met een esthetische uitstraling en lange levensduur. Producten die het milieu ontzien. Niet alleen tijdens het productieproces maar ook na gebruik. Tegelijkertijd worden er keuzes gemaakt voor mooie kleuren, materialen en een prettige gezonde werksfeer.

Inspiratie haalt Ria uit ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en het Cradle tot Cradle (C2C) principe van Michael Braungart en William McDonough. Met een bewuste keuze voor deze werkwijze verbetert u de levenskwaliteit van mens en dieren en het eco-systeem.