De Woonconsulent is een landelijk actief netwerk van professionele woonconsulenten die lokaal bekend zijn in hun werkgebied en ondersteunende diensten leveren aan andere vastgoed professionals zoals makelaars en hypotheekadviseurs. De diensten van de woonconsulent omvatten onder andere het verzorgen van professionele rondleidingen en het ontzorgen bij administratieve rompslomp die vaak komt kijken bij het kopen en verkopen van een nieuwe woning. Het doel van onze organisatie is om klanten en partners optimaal te ondersteunen tegen een scherpe prijs en zo duurzame relaties op te bouwen waar iedereen voordeel bij heeft.

Ria Bernards: De Woonconsulent voor regio De Kempen

Enthousiast en professioneel, met passie voor mensen en vastgoed! Dat is kenmerkend voor mij als woonconsulent. Ik neem de tijd voor elke bezichtiging om ú optimaal van dienst te zijn en uw kijkers de juiste beleving te geven.

Als woonconsulent heb ik een eigen werkgebied waarin ik goed bekend ben. Ik woon en werk er zelf al jaren. Daarom ken ik alle leuke plekjes in de omgeving waarover ik uw kijkers graag vertel tijdens de bezichtiging. Daarnaast werk ik met mijn eigen lokale netwerk. Via een speciaal platform kunnen de woonconsulenten tips en gegevens uitwisselen van potentiële klanten. Op die manier zijn we onze klant snel en optimaal van dienst.

Door middel van een uitgebreide training en regelmatige bijeenkomsten kan ik mezelf blijven ontwikkelen en garandeer ik mijn expertise om uw woning optimaal te presenteren.